Buy your property through RE/MAX Professionals in Makrigialos

 

EIENDOM I Makrigialos, East Crete, Hellas


Eiendom i området Makrigialos er tilgjengelig enten det er et permanent hjem eller feriehus, det er noe for alle.

Det er mange eldre hus for oppussing i nabolandet fjellbygder Schinokapsala, Stavrochori, Agios Stefanos, Pefki, og Lithines, samt de større utflukter rundt Ierapetra eller Sitia, mange av disse eldre egenskaper for renovering har fantastiske fjell-og sjøutsikt, og det finnes også en rekke renoverte hus for umiddelbar okkupasjon.

Nærmere sjøen kan du finne et bredt spekter av eiendom, fra luksusvillaer til grupper av ferie leiligheter som kan være å kjøpe eller til leie, det er også egenskaper som ville gi ideelle forretning eller investeringsmuligheter.

Selv om et etablert turist området i mange år Makrigialos er i vesentlig endring, er det nå hjem til et nytt 5Star hotell i Mikri Poli så vel som dens mangeårige resorthotell Sunwing som sørger for ferierende som ønsker den luksusen av slike anlegg, men det er også rikelig med overnatting for de som reiser på budsjett.

Det er flere lovende områder i nærheten som gir mulighet til å kjøpe land til å utvikle, og med bedre tilgang og transportforbindelser til den nye flyplassen i Sitia, muligheten til å kjøpe billige land vil snart være borte for alltid. Men du kan fortsatt finne noen tomter i nærheten til strender hvor det er mulig å bygge ditt drømmehus, eller å bygge for profitt.

Vi føler at Makrigialos tilbyr muligheten til å oppleve det mildeste klimaet i Europa og er ideell for alle som ønsker å investere for fremtiden. Med sol sjø og sand aplenty, er det ikke nødvendig å lete lenger, har vi butikker og tjenester, men likevel representerer muligheten til å ha en unik levende opplevelse, nyte skjønnheten i området hele året med herligheter av ville blomster i vinteren og våren, pluss glitrende grønne oliventrær hele året. Makrigialos tilbyr valuta for pengene, i en tid da så mye er usikkert i verden det er sjarmen fremdeles har evnen til å gi et ideelt sted å bo eller besøke, akkurat som det gjorde i gamle dager.

På RE/AL Professionals del av Hellas 'største Estate Agency kan du finne all den hjelpen du trenger tilgang til din bolig behov, levert på en profesjonell måte. Kjøp av eiendom gjennom RE/AL Professionals i Makrigialos, kan South East Crete være svaret på dine drømmer
.

 

 

 

E LINKS

[up]

Houses for SALE in Makrigialos, East Crete

 

Building plots for SALE in Makrigialos, East Crete

 

Houses for renovation for SALE in Makrigialos, East Crete

 

Businesses for SALE in Makrigialos, East Crete

 

Investment opportunities  in Makrigialos, East Crete

 

Local Real Estate Agent in Makrigialos, East Crete

 

Rent a house or apartment in Makrigialos

 

Sell your house

 
Hit Counter freebanner3